Betingelser og vilkår

Foretaksinformasjon: NHST Media Group AS, 927 810 921, c/o Dagens Næringsliv

Postadresse: Postboks 1182 Sentrum, 0107 Oslo

Besøksadresse: Christian Krohgs gate 16, Oslo

Tlf: 22 00 10 75

E-postadresse: dnjobb@dn.no

 

Produktinformasjon

Se informasjon om produkter og priser under overskriften ”Stillingsutlysning” på forsiden.

 

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil når det gjelder pris og informasjon om tjenestene på siden. Har du spørsmål, kontakt oss på e-post dnjobb@dn.no eller tlf 22 00 10 75.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Etter at en bestilling er lagt inn, vil annonsen gå gjennom en kontroll hos DN og deretter bli publisert senest en virkedag etter at ordren er mottatt. Vi tar forbehold mot forsinkelser grunnet systemfeil. Dersom annonsen ikke kan publiseres vil vi ta kontakt på e-post. Annonseringsperioden er inntil 21 dager, eller til søknadsfrist, med mindre annet er avtalt.

Reklamasjoner sendes på e-post til dnjobb@dn.no.

 

Betaling og kortinformasjon

Vi krever betaling for annonsen etter at ordren er lagt inn. Når du handler hos Dagens Næringsliv blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.